Подбор и онлайн бронирование туров. Туристический оператор APL Travel (АПЛ Тревел)

0 800 307 720

RU
|
UA
X

Отправьте свой номер телефона
Эксперт свяжется с вами и сделает индивидуальный подбор в течении 15 минут


Ваш заказ принят!
Чтобы скорее получить предложения, пишите в Viber или Telegram.

Жми
Telegram Icon Viber Icon
Отзывы туристов
Оцените ваш отдых:
Плохой
Так себе
Нормально
Хороший
Отличный
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Расскажите нам, что вам больше всего понравилось на отдыхе.
Ваше имя
Ваш город
Заголовок
Ваш отзыв
Львів
2020-08-11
Відмінний відпочинок
Це була така чудова відпустка в ОАЕ. Ми побачили Дубаї, Абу-Дабі та Оман. З початку до кінця все було на вищому рівні. Відмінні гіди. Житло було справді чудовим. 5 хвилин ходьби до торгового центру Emirates. Їжа включена в пакет, дуже смачна. Обід в пустельному таборі, круїзна вечеря в Марині. Я полюбив цю країну.
Полезно?
37
15
Ужгород
2020-08-11
Чудовий тур на Кіпр
Я знайшов АПЛ тревел під час веб пошуку туристичної компанії, яка допомогла б нам отримати відпочинок на Кіпрі. Прочитавши про компанію, я заповнив інформацію та відправив. Майже одразу я отримав відповідь. Протягом 15 хвилин до мене звернувся менеджер по телефону. Отримавши пропозицію, ми обрали один з готелів. Дуже вдячні за чудову відпуску. Ви будете нашим туроператором для майбутніх подорожей, і ми вже рекомендували вашу компанію кільком друзям, які планують поїздки.
Полезно?
212
185
Львів
2020-08-11
Тур в Індонезію
Тревел команда апл зробила неабияку роботу! Саме те, про що ми просили наш відпочинок в Індонезії був саме таким, який ми хотіли. Нам дуже сподобалось. Ми не хотіли зупинятися в розкішних готелях. Нас розмістили у дуже симпатичних, простих, чистих та безпечних місцях. Ми всі насолоджувались поїздкою в країну, походами, катанням на човнах, на велосипеді, прекрасними пейзажами та спілкуванням з людьми. Буду знову і знову звертатись за подорожами у цю туристичну команду!
Полезно?
103
83
Киев
2020-08-11
Замечательный отдых
Замечательный отдых, были в первый раз с ребенком 5 лет в Египте, очень понравилось. Отель небольшой, компактный, уютный. Много молодежи, музыка, анимация. До пляжа 10 мин пешком или можно доехать на автобусе (по расписанию) Пляж тоже хороший, красивый риф, завсегдатаи говорят, что рыбы меньше, но для меня, новичка, море было просто фантастическое - скаты, рыба-еж, хирург, игла, осьминог, муж видел барракуду, это только те названия, которые я знаю, не говоря о стайках остальных разноцветных рыбешек. Персонал очень приятный, отзывчивый, улыбчивый - никаких нареканий, за исключением того, что пришлось немного доплатить за номер получше, т.к. при заселении показали не то, что заказывали, с неудобным расположением и очень старый. Питание - ну я так понимаю стандартное для Египта, много, не очень разнообразное. Для себя всегда можно было найти, на гриле готовят хорошо. Единственный минус - доплатили за питание Премиум 100 долларов, это деньги на ветер, ресторан ужасный. В итоге Премиум не пользовались, ужинали в главном ресторане. В остальном, остались очень довольны, отдохнули хорошо!
Полезно?
111
77
Львів
2020-08-11
Тур в Єгипет з родиною
Це був чудовий тур в Єгипет для мене та моєї дружини. Наш менеджер спланував подорож у відповідності до наших потреб. Гіди-єгиптологи були добре освіченими і особливо хорошими. Вони дали нам стільки знань, скільки ми хотіли, не перевантажуючи нас фактами та датами. Ми їздили на верблюді до пірамід, щоб побачити на заході сонця. Подорож на повітряній кулі була додатковим бонусом. Політ над Долиною царів був унікальним.
Полезно?
120
76
Хмельницкий
2020-08-11
Все сподобалось
Ми з моєю дочкою 19 років ніколи раніше не їздили в такий тур в Єгипет, і, чесно кажучи, у мене було багато побоювань. Як виявилося, вся координація водіїв та екскурсоводів була бездоганною. Величезне спасибі нашому туристичному агенту та його колегам.
Полезно?
110
77
Чернівці
2020-08-11
Рекомендую
Ця туристична компанія зробила фантастичну роботу, плануючи нашу поїздку на грецькі острови. Всі наші трансфери були ідеально організовані. Відмінні рекомендації щодо готелів, заходів та їдалень. Вони також відстежували нас усіх через поїздку, переконуючись, що ми були щасливі, і все йшло добре. Чудовий досвід роботи з турфірмою! Однозначно рекомендую!
Полезно?
121
108
Львів
2020-08-11
Тур в Албанію
Цей тур - прекрасне знайомство з красою та культурою Албанії. Поєднуючи культурні моменти Тирани та Берата, а також піші прогулянки в албанських Альпах. Ми гуляли по луках диких квітів навколо Вальбони. Бачили широкі масиви кольорів, а також метелики. Класний рівень организації відпочинку!
Полезно?
29
11
Одесса
2020-08-09
Анталия
Спасибо,большое ,что Вы есть! Я впервые решила поехать в Анталию отдыхать, Благодаря Вашей компании и её сотрудникам.Очень благодарна менеджерам,за внимательное отношение и желание подобрать тур в Турцию в необходимое время и соответствовало моему бюджету.Поэтому отдых был прекрасен! Расположение гостиницы замечательное,пляж,на территории бассейн, возмож- ность экскурсий.Внимательное отношение обслуживающего персонала. Хороший персонал в Вашей компании,развития процветания!
Полезно?
177
167
Киев
2020-08-09
Тур в Черногорию
Обслуживание клиентов во всех тур агенствах сейчас + - одинаковое. Главная оценка это как распорядиться агенство вашими деньгами. В моем случае все прошло на высшем уровне и я получил то, что оплачивал. Буду обращаться и дальше к ним.
Полезно?
134
79
Стандартный вход
Быстрый вход