Подбор и онлайн бронирование туров. Туристический оператор APL Travel (АПЛ Тревел)

0 800 307 720

RU
|
UA
X

Отправьте свой номер телефона
Эксперт свяжется с вами и сделает индивидуальный подбор в течении 15 минут


Ваш заказ принят!
Чтобы скорее получить предложения, пишите в Viber или Telegram.

Жми
Telegram Icon Viber Icon
Отзывы туристов
Оцените ваш отдых:
Плохой
Так себе
Нормально
Хороший
Отличный
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Расскажите нам, что вам больше всего понравилось на отдыхе.
Ваше имя
Ваш город
Заголовок
Ваш отзыв
Киев
2021-02-23
Неймовірний готель
Неймовірний готель Barcelo Bavaro Palace, дуже красива територія, яку постійно прибирають. Чистий доглянутий пляж, лежаків вистачає для всіх. Багато барів. Різноманітна їжа, смачні ресторани а-ля-карт. Відмінна розважальна програма, аніматори. Дуже сподобалося, приїдемо ще! Окреме спасибі за подарунки до Дня Народження!
Полезно?
46
28
Сумы
2021-02-22
Место очень рекомендуется! :)
Для отдыха выбрали отель Bandos Maldives. Нас быстро заселили. В номере убирают каждый день, территория острова чистая, ухоженная, много тропической растительности, что очень спасает в обеденное время. На пляже всегда можно найти уединенное место. Обязательно займитесь сноркелингом - отель организует его для вас, отвезет в близлежащие места. Хорошее соотношение цена / качество. И еда в ресторанах не такая дорогая, как мы ожидали. Место очень рекомендуется! :)
Полезно?
38
28
Черкассы
2021-02-19
Понравилось
Очень понравился отель Ramada Hotel. Большие просторные и чистые номера, идеальное соотношение цены и качества. Персонал на стойке регистрации очень услужливый. Останавливались в King Suite, который сделал мое пребывание незабываемым, определенно вернусь сюда.
Полезно?
28
26
Киев
2021-02-18
Sandies Baobab
Ми вибрали готель Sandies Baobab на одному з кращих пляжів острова Занзібар - Нунгві. Хороший він тим, що тут можна купатися навіть в відлив. Хочу відзначити переваги готелю: Всі номери з хорошим ремонтом, розетки в номерах адаптовані під наші штекери. Перехідники не потрібні. В Африці це дуже важливо. В номері є кондиціонер. Готель працює за системою ВСЕ ВКЛЮЧЕНО - в африканських реаліях це великий плюс. Правда алкогольні коктейлі роблять тільки після 18 годин. До цього часу пригощають безалкогольними коктейлями, вином і пивом щовечора Номера і всю територію обробляють проти москітів. Ми поки жодного комара не побачили. Зате гекони зустрічали Свій басейн з видом на океан Є анімація. Що було для нас одним із найважливіших пунктів
Полезно?
40
27
Івано-Франківськ
2021-02-18
Чудовий відпочинок
Чудовий готель Malahini Kuda Bandos Resort, раджу всім своїм друзям сюди приїхати. Батьки та їхні друзі вже зібралися в квітні їхати, так як нам дуже сподобалося. Брали все включено і це було прекрасне рішення, пити хотілося часто, а стакан соку ціна 5 $, на обід і вечерю теж платні напої. Пляж чистий, щоранку його прибирають, очищають від сміття. Купатися зручно тільки з одного боку острова, там є лагуна. З іншого хоч доріжку і зробили в воді, все одно боляче ногам, постійно натикаєшся на уламки коралів. Раджу брати з собою тапочки. Після вечері робити на острові звичайно нічого. Відпочинок дуже релаксовий, краса навколо і тиша. Харчування смачне, весь час знаходили що-небудь на свій смак. Десерти легкі. Пару раз давали крабів. Алкоголь нормальний- вино, ром, віскі. У номері зручне ліжко і подушки, кондиціонер працює справно. Рибок в океані безліч, сильно запливати далеко не потрібно, щоб усіх побачити. Вночі припливають до пірсу скати.
Полезно?
35
22
Измаил
2021-02-17
Райский отдых
В тур в Доминикану входило многое, учитывая, что у нас было только чуть больше недели. Наш тур был организован классно и было хорошее обслуживание до и во время тура. Отель на высшем уровне. Гиды знающими и дружелюбными. Мы наслаждались райским отдыхом на Карибском море.
Полезно?
40
29
Ніжин
2021-02-17
Гарячий тур в Емірати
Чи можливо замовити тур в ОАЕ по знижці на березень?
Полезно?
31
21
Ответ от APL Travel:
Доброго дня, Ольга! Гарячі тури в ОАЕ вже є в продажу. Скористайтеся пошуком туру на сайті або тисніть кнопку "Підберіть мені тур" - Експерт зв'яжеться з вами і зробить індивідуальний підбір протягом 15 хвилин.

Вдалого вибору і гарного відпочинку)!
Кривой Рог
2021-02-16
Горящий тур в Доминикану
Отдыхом осталась довольна. Выбирала горящий тур в Доминикану, и не прогадала. Менеджеры AplTravel ответили на все мои многочисленные вопросы, все подсказали, обо всем проконсультировали. Трансфер и сопровождение отдыха от туроператора тоже понравились. Будем рекомендовать родным и знакомым.
Полезно?
40
26
Луцьк
2021-02-12
Пляж гарний дуже ну нам трохи не пощастило з погодою і водоростями
Сподобалася молодіжний готель Grand Oasis Cancun - весело дуже тусовочно! І смачний ресторан рибний раджу! Дискотека на пляжі супер, якщо їхати розважатися і веселитися і не звертати увагу на всі інші мінуса тоді вам сюди! Територія красива ну щоб обійти все потрібно дуже довго кіл намотати, ми жили перед цим в готелі Grand Fiesta amererecana coral beach Cancún, ось це рівень у всьому в обслуговуванні, все просто на вищому рівні! Ну там нудно в плані розваг
Полезно?
38
21
Запорожье
2021-02-11
Очень хорошо
Отдыхали с семьей в отеле Sandies Baobab Beach Zanzibar. Персонал очень дружелюбный. Номер был отличным, просторным, с удобной кроватью. Еда стандартная, кофе относительно хороший. На курорте есть собственный пляж с шезлонгами и полотенцами, что нам очень понравилось. Есть бесплатный прокат каяков, которыми мы пользовались. Также на пляже есть много хороших ресторанов, которые я рекомендую. Попробуйте пиццу и мороженое в Mamma Mia, морепродукты в Waves. Мы посетили почти все рестораны, и они нам понравились :)
Полезно?
44
31
Стандартный вход
Быстрый вход