Подбор и онлайн бронирование туров. Туристический оператор APL Travel (АПЛ Тревел)

0 800 307 720

RU
|
UA
X

Отправьте свой номер телефона
Эксперт свяжется с вами и сделает индивидуальный подбор в течении 15 минут


Ваш заказ принят!
Чтобы скорее получить предложения, пишите в Viber или Telegram.

Жми
Telegram Icon Viber Icon
Отзывы туристов
Оцените ваш отдых:
Плохой
Так себе
Нормально
Хороший
Отличный
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Расскажите нам, что вам больше всего понравилось на отдыхе.
Ваше имя
Ваш город
Заголовок
Ваш отзыв
Черкассы
2021-04-23
Обязательно вернемся сюда когда будем в Перасте снова
Великолепный отель в прекрасном Перасте. Просторный, чистый и светлый номер, с видом на Которский залив. Ресторан при отеле без лишних слов тоже самый лучший в городе. Так нас нигде больше не принимали и не кормили, как в волшебном Conte! Браво! Спасибо огромное!!
Полезно?
32
14
Луцьк
2021-04-23
Все супер)
Прекрасний готель Dolce Athens Attica Riviera для тихого заміського відпочинку, мальовнича бухта, зручний пляж, багато зелені. Чуйний персонал, смачний і різноманітний сніданок, затишний і просторий номер. Великий балкон, влітку там можна спати під зоряним небом!
Полезно?
23
12
Нетішин
2021-04-22
Перший раз в Єгипті
Відмінне місце розташування готелю Stella Di Mare Beach недалеко від Наама Бей, на пляжі приємний пісочок. Можна легко усамітнитися на лежаку на пляжі. Море чудове :) У готелі зручний пірс для заходу в море. Їжа в ресторані по все включено відмінна (за свою ціну). Сервіс вище всяких похвал, будь-які питання швидко вирішуються. Готель може похвалитися відмінним спа (приємно здивовані фахівцям, які там працюють). І ще фантастично красивий кораловий риф з рибками. Дякуємо за чудовий відпочинок!
Полезно?
32
12
Ужгород
2021-04-21
Все дуже сподобалось!!
Ми не в перше в Дубаї, жили в різних готелях, але готель Five Jumeirah Village перевершив всі наші очікування, було все дивовижно, як і годиться 5 * готелю, все нове блискуче, обслуговування на вищому рівні номер був просто шикарним, як власне кажучи і вид з 54 поверху. Для великих і веселих компаній - ідеальне місце для посиденьок !! виходити з номера не хотілося зовсім, тому часто засиджувалися допізна на терасі і багато користувалися рум-сервісом, але при цьому на великій кухні можна було і самим все готувати - було б бажання. Також одна з 4 кімнат володіла просто обладнаний ванною з видом на місто - романтика і кайф)
Полезно?
30
11
Буча
2021-04-20
Замечательный отдых в отеле Amphora Hotel
Прекрасное расположение, удобные номера с видом на море, очень чисто. Отличные завтраки. Территория у отеля довольно большая. Лежаки расставлены далеко друг от друга. Рядом песчаный пляж, немного в сторону закрытая от волн лагуна. Хорошая лаунжзона. Все это сделало отдых действительно замечательным.
Полезно?
32
15
Житомир
2021-04-17
Ми залишилися задоволені
Відпочивали з дружиною у готелі Makronisos Village. Чудова зелена територія. Хороший басейн. Просторий комфортний номер з однією спальнею. Наявність міні-кухні, безумовно плюс. Чудовий великий балкон. Ми там, звичайно, не сиділи на ньому вечорами, але рушники і купальники сушити там зручно. Місцезнаходження готелю має як плюси так і мінуси. Готель знаходиться на околиці Айя Напи і до центру можна дістатися на автобусі за 7-10 хвилин. Але для нас важливіше було, що до пляжу Макронісос можна дійти за 15 хвилин. Пляж прекрасний з білим піском і всією необхідною інфраструктурою. Море кришталево чисте. Увечері можна погуляти уздовж головної вулиці, заглядаючи в місцеві супермаркети і найближчі бари. Можна взяти на прокат велосипед і переміщатися по місту по прекрасній велосипедній доріжці. В цілому нам відпочинок сподобався.
Полезно?
30
14
Луцьк
2021-04-16
Розкішний готель біля кращого пляжу Нунгві
В готелі Sandies Baobab відмінно все, територія, пляж, номери, розташування.Сніданки смачні, всюди максимально чисто. Персонал цінує свою роботу. Приватний пляж готелю, ненав'язлива анімація. Охорона в зоні лежаків, що дозволяє залишати речі на пляжі. Найкращі рекомендації. Окреме спасибі за прекрасні ліжка і зручні матрац і подушки.
Полезно?
43
23
Николаев
2021-04-15
Десять беззаботных дней
Расположение отеля Bandos Maldives,10 минут на спидботе и вы уже в резорте. Персонал, внимательный и воспитанный, делает все возможное, чтобы ваш отдых превзошел ожидания. Территория чистая, хотя некоторые гости не в состоянии убрать за собой мусор. Питание очень хорошее, богатый выбор блюд которые хороши.
Полезно?
36
13
Кривой Рог
2021-04-14
Отдых в jbr
День добрый. Отдыхала в отеле movenpick jumeirah beach два раза. Чудесная локация! Очень дружелюбный персонал. Хорошие большие номера. Уборка прекрасно Всем советую
Полезно?
26
9
Лубны
2021-04-14
Отдых в Турции
Здравствуйте! Мы из семьёй решили отдохнуть и полетели в Турцию,поселились в отеле Bosphorus Sorgun Hotel, честно говоря мы очень довольны что поселились в этом отеле,не одной минуты не жалели что поселились именно в этом отеле, всё было супер,номер чистый,мебель новая, постельное чистое,и сам по себе номер отличный,персонал в отеле супер,всегда помогут и подскажут.А ещё что нам очень сильно понравилось что даже ребёнку которому 1 год и 3 месяца там было что покушать,короче отдохнули хорошо,советую.А также спасибо Apl Travel за организацию поездки.Мы воспользовались первый раз вашим сервисом,но я уверен что это не последний был раз,как только сможем так сразу опять и полетим туда, ещё раз огромное спасибо)
Полезно?
27
15
Стандартный вход
Быстрый вход